Home
Informatie
Zwemdata
Foto's
Contact
Vrijwilligers
Facebook
Inloggen

Informatie

Voor wie is het?

Het zwemmen bij de S.A.S. is bedoeld voor zowel volwassenen als kinderen met een beperking en/of aandoening. Dit kan variëren van rugklachten tot ernstige aandoeningen, die leiden tot een handicap. De deelnemers kunnen op eigen gelegenheid zwemmen, deelnemen aan groepsoefeningen of individueel oefenen onder begeleiding. Men hoeft niet te kunnen zwemmen om mee te doen.

Faciliteiten zwembad

De watertemperatuur is 30 graden. Er is een lift aanwezig om in het water getild te worden en er zijn voldoende oefenmaterialen en douchestoelen aanwezig.

Ouder/kind zwemmen

Het ouder/kind zwemmen is vanaf de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar mogelijk in het peuterbad.


Begeleiding

Het zwemmen bij de S.A.S. wordt begeleid door vrijwilligers. Om het zwemmen en bewegen verantwoord te kunnen begeleiden zijn er fysiotherapeuten en zweminstructeurs onder de vrijwilligers aanwezig. Deze zijn tevens in het bezit van een EHBO/AED diploma. Daarnaast zijn er assisterende vrijwilligers met ervaring in het begeleiden.

Hulp nodig?

Alle mogelijke hulp kan worden geboden in overleg. U kunt hierbij denken aan:
- tillen
- hulp bij het verplaatsen
U kunt ook individueel ondersteunt worden voor maximaal 20 minuten.

 

Kosten:

Per persoon € 2,50
1 Ouder + 1 Kind € 4,00
2 Ouders + 1 Kind € 6,50
1 Ouder + 2 Kinderen € 5,50
2 Ouders + 2 Kinderen € 8,00
   
Jaarlijkse bijdrage per gezin  € 20,00
Jaarlijkse bijdrage per persoon  € 15,00

 

Locatie:

Zwembad De Terp

Badweg 1

1771 RX Wieringerwerf

 

Heeft u een verstandelijke, tijdelijke of chronische lichamelijke of zintuigenlijken beperking? Aarzel niet, kom een keer op zaterdagochtend proberen of kijken. Of vul voor meer informatie het contactformulier in.

 

Wij zijn een groep vrijwilligers die altijd nieuwe vrijwilligers kunnen gebruiken. Voor meer informatie kunt u op zaterdagochtend langskomen of het contactformulier invullen. 

 

 

 

 


Webdesign by Monique Ooms 2009  |  info@saswieringermeer.nl