Home
Nieuws
Nieuwsbrief
Informatie
Zwemdata
Foto's
Contact
Vrijwilligers
Facebook
Inloggen

Opfriscursus was zeer geslaagd

15 februari 2011 

Geslaagde bijeenkomst voor vrijwilligers en begeleiders van zwembaden uit de Kop van Noord-Holland. Alle vrijwilligers en begeleiders van zwemactiviteiten voor mensen met een beperking waren voor deze bijeenkomst in zwembad de Terp in Wieringerwerf uitgenodigd.

 

Zaterdagochtend 12 februari was er van 10:00 uur tot 12:00 uur een bijeenkomst voor vrijwilligers en begeleiders van zwemactiviteiten voor mensen met een beperking uit de Kop van Noord-Holland. De bijeenkomst heeft plaats gevonden in zwembad de Terp in Wieringerwerf. Niet alleen van zwembad de Terp waren er vrijwilligers en begeleiders aanwezig, maar ook van de ex- hartpatiëntenvereniging uit Den Helder en uit Hippolytushoef. In totaal zijn er 16 enthousiaste vrijwilligers/begeleiders aanwezig geweest.

 

De bijeenkomst was puur georganiseerd om de vrijwilligers en begeleiders handvatten te geven over op welke manieren en niveaus je mensen met een beperking les kunt geven en in welke vormen je dat kunt doen. Individueel, in tweetallen maar ook in groepsverband zijn er verschillende oefenvormen in het zwembad aan bod gekomen. Daarna was er nog de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee de ochtend gezamenlijk te evalueren. Uit de evaluatie zijn weer ideeën ontstaan waar de vrijwilligers en begeleiders in de toekomst mee aan de slag kunnen.  De organisatie en uitvoering was in handen van Sportservice Den Helder/ Schagen en S.A.S Wieringerwerf.

 


Webdesign by Monique Ooms 2009  |  info@saswieringermeer.nl